Tervetuloa Porvoon Kirjakeskukseen Camilla Aho Oy Ab   

Porvoon Kirjakeskus aloittaa yhteistyön kauneudenhoitoalan tuotteiden ja hoitolakalusteiden maahantuojan Camilla Aho Oy Ab:n kanssa. Kirjakeskus huolehtii jatkossa voimakkaasti kasvavan maahantuojan logistiikasta ja vapauttaa yrityksen aikaa tärkeimpään: asiakkaiden palveluun.    

Logistiikan ulkoistamisen tavoitteena on tehostaa yrityksen logistista ketjua ja tuoda joustoa maahantuojan toimintaan. Kumppanuuden myötä Camilla Aho voi keskittyä olennaiseen eli laadukkaaseen asiakaspalveluun ja toiminnan kehittämiseen.

”Alkava yhteistyö on merkittävä askel yritykselleni. Sen myötä saamme lisää aikaa tärkeimpään eli asiakastyöhön. Erja Häkkisen mukaantulo yritykseemme ja sen myötä kasvanut kiinnostus toimintaamme kohtaan sai meidät kiirehtimään päätöksentekoa. Haluamme olla asiakkaidemme rinnalla juuri siellä missä meitä tarvitaan ja missä osaamisemme pääsee esille”, kertoo toimitusjohtaja Camilla Aho yhteistyön tavoitteista.   

”Arvostamme suuresti Camilla Ahon tekemää työtä kosmetiikka-alalla ja olemme iloisia yhteistyöstä heidän kanssaan. Kirjakeskuksella on vankka kokemus logistiikasta, joten voimme taata asiakkaille laadukkaat ja nopeat toimitukset”, iloitsee myyntijohtaja Pasi Heiskanen.

Camilla Ahon logistinen toiminta: lähetyslistat, tuotteiden kerääminen, pakkaaminen, lähettäminen ja tuotetilausten laskutus siirtyvät Porvoon Kirjakeskuksen hallinnoimiksi 7.1.2020 alkaen. Yritys vastaanottaa edelleen tilaukset itse.  

Kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiin keskittynyt Camilla Aho Oy Ab perustettiin vuonna 1980. Yrityksen päätuotteita ovat italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional, RVB SKINLAB, sekä Diego dalla Palma Milano, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan.