Petteri Heikkinen on nimitetty Porvoon Kirjakeskus Oy:n logistiikkajohtajaksi. Nimityksen myötä Booky.fi Oy:n logistiikkajohtajana työskentelevä Heikkinen ottaa vastuulleen myös Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkajohtajan tehtävän.

— Petteri Heikkisen nimitys myös Porvoon Kirjakeskuksen johtoon vahvistaa ja suoraviivaistaa konsernin liiketoimintaa. Nimitys on luonteva jatkumo vuosi sitten tapahtuneeseen yrityskauppaan, jossa Booky.fi Oy osti Porvoon Kirjakeskuksen, toteaa Porvoon Kirjakeskuksen toimitusjohtaja Mikko Parviainen.

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Booky Groupiin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy sekä nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2018 noin 180 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 54 miljoonaa euroa.

LISÄTIEDOT

Porvoon Kirjakeskus, toimitusjohtaja Mikko Parviainen, mikko.parviainen@kirjakeskus.fi, puh. 050 336 7528
Porvoon Kirjakeskus, logistiikkajohtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@kirjakeskus.fi, puh. 050 409 4131
www.kirjakeskus.fi