Petteri Heikkinen Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtajaksi
Porvoon Kirjakeskuksen hallitus on nimittänyt Petteri Heikkisen Porvoon Kirjakeskuksen vt. toimitusjohtajaksi 7.4.2020 alkaen.

“Mikko Parviainen on luotsannut konsernin logistiikkayhtiötä Porvoon Kirjakeskusta organisaatiuomuutoksen läpi ja olemme kiitollisia tehdystä työstä. Samalla olemme iloisia saadessamme toivottaa alan konkarin, Petteri Heikkisen, tehtävään. Vastuun siirtyminen pitkään työparina työskennelleiden Parviaisen ja Heikkisen välillä on saumatonta ja hedelmällistä”, kiittää yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antti Ypyä.

Petteri Heikkinen siirtyy tehtävään Porvoon Kirjakeskuksen logistiikkajohtajan tehtävästä.

Porvoon Kirjakeskuksen logistiikka toimii valtakunnallisen poikkeustilan aikana normaalisti. Koronatilanteen johdosta myyntitiimi on siirtynyt etätöihin ja tekee väliaikaisesti lyhennettyä työviikkoa.

Porvoon Kirjakeskus Oy on Porvoossa sijaitseva logistiikkakeskus. Yritys perustettiin vuonna 2011, kun WSOY Kirjakeskus yhtiöitettiin Porvoon Kirjakeskus Oy:ksi. Kirjakeskus ylläpitää ja kehittää kirjojen ja niihin liittyvien oheistuotteiden jakelu-, varastointi- ja tilauspalveluita.

Porvoon Kirjakeskus on osa Booky Groupia. Konserniin kuuluvat myös kirjakauppatuotteita ja verkkokaupan palveluita sekä konsernin sisäisiä palveluita tarjoava Booky.fi Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy sekä nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllisti vuonna 2019 noin 120 henkeä ja sen liikevaihto oli noin 53 miljoonaa euroa.

Lisätiedot

Booky Group, pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 050 584 4080

Porvoon Kirjakeskus, vt. toimitusjohtaja Petteri Heikkinen, petteri.heikkinen@kirjakeskus.fi, puh. 050 409 4131

Booky Group, kehitysjohtaja Jaakko Hilke, jaakko.hilke@bookygroup.fi, puh. 040 562 1596

www.kirjakeskus.fi